Graag stellen wij ons aan u voor!

Wie we zijn.
Alles voor mijn school? Ja! Maar van origine zijn wij PubliPush. Een fullservice Creatief Ontwerpbureau. Vormgevers pur sang. Enthousiast als een jonge hond, maar met jaren ervaring. Onze toegevoegde waarde? Wij gaan verder voor onze opdrachtgevers. Wij zijn jouw partner. Wij maken jouw merk. Wij visualiseren jouw identiteit. We denken mee, ontzorgen, bewaken. Realistisch, soms kritisch, maar altijd doelgericht.

We bestaan al sinds 1991 en sinds 2007 is Publipush verder gegroeid. Ook Copyshop Raamsdonksveer, Allesvoormijnschool.nl, Rapportmapje.nl en Gymshirt.nl maken deel uit van onze groep.

Meer dan alleen (basis)scholen.
Hoewel ons portfolio veel basisscholen bevat houdt onze expertise daar zeker niet op. Alle scholen zijn van harte welkom bij AllesVoorMijnSchool.nl. Wij ontwerpen logo’s en huisstijlen in allerlei branches en onze producten zijn op vele manieren toepasbaar. Dus ook voor het voortgezet onderwijs, kinderdagverblijven, naschoolse opvang en meer.

Wil je meer weten? Leuk! Neem voor meer informatie of advies gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met me op

Waarom we dit doen.
Alles voor mijn school is ontstaan uit onze eigen ervaring met scholen. Als jonge creatieve moeder en vader wordt je al snel enthousiast als je ziet waar je kinderen zelf mee thuis komen. Een standaard rapportmap? Dat kan toch leuker! Een gymshirt met het oude logo van de school er nog op? Vind je het gek dat dat shirt dan niet gelijk is de wasmand gaat? Als je de doelgroep enthousiast en de ouders betrokken wilt maken, is presentatie belangrijk. Wat staat jouw school voor? Wat wil je uitstralen? Wat wil je de kinderen letterlijk meegeven?

Toen we een paar jaar geleden de eerste school mochten voorzien van een nieuw logo en huisstijl, volgden steeds meer enthousiaste scholen. De nieuwe logo’s werden toegepast op allerlei print- en drukwerken welke door ons, in eigen beheer, werden ontwikkeld. De belangrijkste uitgangspunten die we daarvoor hanteerden waren kindvriendelijkheid, creativiteit en kwaliteit maar uiteraard zijn we daarbij de prijs niet uit het oog verloren!

Het heeft geresulteerd in een ruim assortiment schoolartikelen die wij vakkundig en op maat voor jouw school kunnen verzorgen. Uiteraard kunnen wij dit net zo professioneel ook in je eigen, reeds bestaande, huisstijl perfect op maat maken.

Ons Team

Onze specialisten zijn het hart van AllesVoorMijnSchool.nl. Ze werken al jaren in de grafische wereld, geen uitdaging is te groot. Heeft u een uitdaging? Laat het ons weten! Wij gaan er graag mee aan de slag!

Niels Reijnders

Niels Reijnders

Frank Hopmans

Frank Hopmans

Annette Reijnders

Annette Reijnders

Marcel Ligtvoet

Marcel Ligtvoet

Jessie Kanters - de Wit

Jessie Kanters – de Wit

Ad van Beek

Ad van Beek

Mathieu Verdyen

Mathieu Verdyen